Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
 


 

 Bıldırcın Kebabı

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
kilruge
Yönetici
Yönetici
kilruge


Nerden Nerden : Nereye..
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 257
+Rep Gücü :D +Rep Gücü :D : 1000
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 22/05/10
Ruh Hali Ruh Hali : Bıldırcın Kebabı Olgun10

Bıldırcın Kebabı Empty
MesajKonu: Bıldırcın Kebabı   Bıldırcın Kebabı EmptyPaz Mayıs 23, 2010 5:48 pm

Bıldırcın Kebabı - Malzemeler - İçindekiler
1 Adet Bıldırcın, 30 gr Tereyağı,
1 Yemek Kaşığı Krema,
1 Yemek Kaşığı Un,
1 Adet Bostan Patlıcan,
1 Tutam Tuz,
2 Yemek Kaşığı Salça,
1 Tutam Karabiber.

Bıldırcın Kebabı - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?
Öncelikle bıldırcınları kemiklerinden ayırın, patlıcanın içini oyun ve bıldırcını patlıcanın içine koyun ardından tepsiye dizin. Ölçüsü verilen tereyağını bir tencerede eritin sonrasında içine unuda koyarak bir süre kavurun. Un kavrulduktan sonra tuz, karabiber, krema ve et suyunuda ekleyerek bir süre kaynatın. Yaptığınız karışımı bıldırcın kebabının bulunduğu tepsiye koyarak üzerini folyo kağıtla sarın ve 200 derecede ısıtılmış fırında pişirin. Daha sonra afiyetle servis yapabilirsiniz
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://limitsiz-fan.tr.gg
 
Bıldırcın Kebabı
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: Genel Kültür :: Yemek Tarifler-
Buraya geçin: