[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Arkadaşlar Bu Konu Hakkında Gerçekten Citliyim!
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Benden Tasarım İstemeden önce sakın gelipte bana böyle böyle şu özelliklere sahip tasarım yaparmısın demeyin!!!!!!!!!!
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Övünmek Gibi olmasın Yanlıs anlamayın,Biliyorum tasarımlarımın büyük ses getirdiğini ama sakın ama sakın gelipte bana
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]istediğiniz tasarımı yaptırmayınn
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ben Bu forumun Co-Adminiyim ve bütün forumdaki görevlere sahibim bunda grafikerlikte dahildir.Ve Ben Ps'mi kullanırken
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Özgürümdür.Bunu rauf ta çok iyi biliyor.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Gerçekten benden kendi istedikleri gibi bir grafik isteyen oldumu sinirleniyorum.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Tasarım İstiyorsanız ve bana yaptıracaksanız buna ben karar veririm Siz değil!
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]